Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt

Artikelen in Verf


Surf onmiddellijk naar alle producten

Verf: een brede waaier aan soorten & kleuren aan onweerstaanbare prijzen!


Verf: een nieuw, warm & gezellig interieur op korte tijd! 

Verven maakt het mogelijk om je huis van binnen en van buiten in een betrekkelijk korte tijd geheel op te frissen en te verfraaien
We beschikken over een totaalassortiment wat betreft verf: kwalitatieve en duurzame verf voor de particulier én de professionele schilder.

Je hebt verfsoorten voor binnen en voor buiten. Daarnaast is het van wezenlijk belang goed te weten op welk oppervlak je de verf wenst aan te brengen: hout, metaal, pleisterwerk, beton, steen of kunststof.
Elke ondergrond heeft zo zijn specifieke eigenschappen waarop de verf moet worden afgestemd. De ondergrond dient ook professioneel voorbereid te worden zodat hij perfect overschilderbaar wordt (schuren, plamuren, opvullen van barsten,...).
 

Soorten verf:

  • primers (witte verf: grondlaag)
  • gevelverf (buitenverf)
  • muur-en plafondverf (binnenverf)
  • houtbehandeling: beits & vernis
  • lakverf
  • metaalverf
  • siliconen (schilderskit)
  • verfaccessoires: borstels, verfrollen, schilderstape, verfbakjes,...

De afdeling verf beschikt over het breedste en diepste assortiment bij Zelfbouwmarkt: de soorten, merken, toepassingen, kleuren en accessoires zijn legio! We begrijpen als geen ander dat dit uw keuze enkel bemoeilijkt en bieden daarom graag een extra service aan: vrijblijvend kleuradvies.

Raak je niet uitgepraat over de verfkleur die je wil in de woonkamer? Twijfel je nog tussen de rode accentmuur of ga je beter voor fuchsia? En hoe laat je de kleur van je binnendeuren perfect overvloeien in de rest van het interieur?

Kleuren kiezen voor je interieur is niet eenvoudig. Gelukkig kan je beroep doen op onze kleuradviseur Linda. Linda ademt kleur en geeft je professioneel advies om samen met jou tot een harmonieuze kleurkeuze te komen zodat elke ruimte perfect tot zijn recht komt.

Maak hiervoor een afspraak met onze adviseurs eninformeer je naar de voorwaarden hieromtrent. Klik op "maak een afspraak" en gebruik als titel: kleuradvies!

Het verstrekken van professioneel kleuradvies door onze kleurconsulenten zal ervoor zorgen dat het juiste type verf op de juiste ondergrond aangewend wordt, maar ook dat de kleuren perfect met elkaar harmoniëren.
Het aantal verflagen zal eveneens vastgelegd worden zodat je een duidelijk beeld krijgt van het type verf, de kleur en het volume dat je zal nodig hebben voor je verfraaiingswerken. Op basis van het beschikbaar budget beschikken we, door het zeer ruime aanbod, over de mogelijkheid nog te schippen naar een ander (duurder of goedkoper) merk.

Op regelmatige basis worden in de toonzaal infosessies & workshops georganiseerd door vakspecialisten: data hiervan komen steevast in de folder en op al onze online kanalen!
 

Je kan het aanbod verf (binnenverf & buitenverf) snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er ons zeer uitgebreid aanbod verf aan onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs (kleurconsulenten), specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een vrijblijvende prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze graag met jou gedetailleerd overlopen en duiding verschaffen waar nodig.
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 24 resultaten!

Dit is misschien ook interessant voor jou:

De laatste nieuwtjes in je mailbox?

De zelfbouwmarkt nieuwsbrief geeft je een duidelijk overzicht van de productaanbiedingen, evenementen, workshops, promoties, kortingen & voordeelacties. Daarbovenop schotelen we jou ook een portie doe-het-zelf-inspiratie voor! Nog niet ingeschreven? Doe het snel!