Alle wandpanelen

Of je nu op zoek bent naar wandpanelen voor je woonkamer, bureau, keuken of badkamer. Bij Zelfbouwmarkt vind je het allemaal. Wandpanelen zijn een populaire keuze voor de afwerking van muren, omdat ze gemakkelijk te monteren zijn en snel een mooi resultaat opleveren. Kies uit ons uitgebreide assortiment wandbekleding. Grote merken, zoals Dumawall, kan je hier vinden. Vergeet ook zeker je afwerkingsprofielen niet te bestellen voor een perfecte montage.

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 129 resultaten!

Wandpanelen voor elk interieur

Ben je al eens door ons ruim aanbod wandpanelen gegaan? Dan heb je zeker gemerkt dat er voor elk wat wils is! Of je nu op zoek bent naar een moderne uitstraling, landelijke look of warmte. Hier vind je de perfecte wandpanelen voor jouw interieur. Kies uit hoogwaardige wandpanelen die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel zijn.
 

Uit welke materialen bestaan deze wandpanelen?

De wandpanelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals hout, mdf, kunststof, … . Elk materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en voordelen. Ga na voor welke ruimte en welk gebruik je de wandpanelen wil inzetten. Kunststof panelen kunnen perfect gebruikt worden in een badkamer, maar houten panelen dan weer niet.
 

Waarvoor kan ik wandpanelen gebruiken?

Wandpanelen zijn veelzijdig en kunnen worden toegepast in verschillende kamers, zoals de woonkamer, slaapkamer, keuken, kantoor en zelfs de badkamer. Je kunt ze gebruiken om een knappe accentmuur te creëren, als decoratieve wandbekleding of om de akoestiek in de ruimte te verbeteren. De mogelijkheden zijn eindeloos. 
 

Ontdek alle wandpanelen

Zit je nog met vragen?

Ons klantenserviceteam staat voor je klaar! Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste wandpanelen, het beantwoorden van vragen over de installatie of het plaatsen van een bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen en zorgen ervoor dat je de best mogelijke ervaring hebt bij het kopen van wandpanelen bij Zelfbouwmarkt. 

Maak een afspraak
Top