Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe
Antos

Vouwdeuren Antos

Het vervangen van een draaiende deur door een vouwdeur zorgt altijd voor ruimtewinst. Veel woningen en projecten worden immers afgeleverd met standaarddeuren die naar binnen of naar buiten draaien – een deur die niet bij je interieur past of met een draairichting die niet optimaal is. Dat kan je oplossen door een vouwdeur. En als je op zoek bent naar een flexibele wandoplossing, dan is het aanbod van het merk Antos wel de moeite.

De wanden van Antos zijn uitgerust met een roestvrij metalen geraamte en aan beide zijden bekleed met kunstleder. Het geheel loopt nagenoeg geruisloos op dubbelparige looprollen in een aluminium rail. De looprail wordt aan de bovenzijde van de opening gemonteerd en de achterstijl wordt langs de zijkant aan de muur vastgehecht. De wand is aan beide zijden bekleed met zwaar kunstleder. En je hebt de keuze uit tal van uitvoeringen en kleuren.

Geluidswerend
Vouw- en schuifdeuren zijn ook ideaal om een open keuken van de woonkamer te scheiden. En wist je dat je ook het geluid kan buitenhouden?
De deuren van Antos zijn te krijgen in een geluidswerende uitvoering, tot 32dB!

Dit merk is een vaste waarde binnen het Zelfbouwmarkt aanbod vouwdeuren én dit aan de meest gunstige voorwaarden op de markt.
Kom dus zeker eens langs in de showroom en overleg met/consulteer er de adviseurs die je graag verder informeren!

Meer informatie
Top