Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe

Batibouw voorwaarden bij Zelfbouwmarkt!

Batibouw: onklopbare promofolder

Batibouw promoties: onklopbaar!

Batibouw is zonder enige twijfel dé grootste bouwbeurs van het jaar! Batibouw slaagt er elk jaar opnieuw in om tienduizenden bezoekers te lokken, maar evenzeer tekenen steevast honderden standenhouders present voor dit jaarlijks "walhallah" in de bouwsector.

Batibouw start (particulieren) op zaterdag 29 februari om 10u (tot 18u30) en eindigt op zondag 8 maart om 18u30. Heb je bouwplannen of ben je op zoek naar inspiratie om je woning te verbeteren? Dan is de bouwbeurs in Brussels Expo het uitgelezen event...De ervaring van de klant is als centraal thema op Batibouw iets waar Zelfbouwmarkt echter het hele jaar door garant voor staat.
Bovendien zijn de Zelfbouwmarkt Batibouw voorwaarden al gestart én duren ze nog tot zeker einde april 2020.

Zelfbouwmarkt neemt echter niet deel aan deze topbeurs, en dit om verschillende redenen:

  • Batibouw herbergt verschillende specialisten op verschillende standen in verschillende paleizen, Zelfbouwmarkt biedt 7 speciaalzaken onder 1 dak: alles van A tot Z voor je renovatie-of bouwproject én je interieur is er beschikbaar en dit met slechts 1 partner/leverancier. Dit vergemakkelijkt de communicatie & de administratie!
  • vertegenwoordigers hebben er weinig tijd, wij verkiezen een persoonlijke aanpak van onze adviseurs die een professionle uitleg geven én dus tijd maken voor jou!
  • winkel-en klantbeleving staan centraal in onze 6.000 M2 grote showroom: je wordt ondergedompeld in een decoratieve, stijlvolle, trendy interieurwereld die bol staat van inspirerende woonideeën
  • geen lange wachttijden: we beschikken over een grote voorraad wat inhoudt dat je als je een definitieve keuze hebt gemaakt ook onmiddellijk over het materiaal kan beschikken indien gewenst

Kom daarom zeker eens langs in onze ruime toonzaal en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen elk assortiment.

Een prijsofferte op maat behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze graag met jou gedetailleerd overlopen en duiding verschaffen waar nodig.


batibouw-voorwaarden

batibouw
Top