Tips & Tricks

Taalkeuze

Tips & Tricks

Kijk naar deze video en kom alles te weten over het aanleggen van kunstgras, en dit van de voorbereidingsfase tot de uiteindelijke afwerking & onderhoud: voorbereiding oppervlakteaanleggen van het kunstgras & het uiteindelijke onderhoud & de in gebruik name!

Kom gerust langs in onze showroom en vraag vrijblijvend meer informatie aan onze adviseurs ter plaatse!

Het interieur van je huis veranderen? Dit kan in geen tijd en zonder zware zenuwslopende werken, je hoeft er niet eens handig voor te zijn!
Bij het gepatenteerde voegsysteem wordt er aan de kop van de panelen een sluiting voorzien. Hierdoor kan je moeiteloos de grootste oppervlaktes bekleden.
Verschillende kleuren, stijlen & merken zijn beschikbaar bij Zelfbouwmarkt, kom dus gerust een kijkje nemen in onze showroom en raadpleeg zeker vrijblijvend onze adviseurs!

Ontdek ons assortiment wand-en plafondpanelen!

De plaatsing van vinyl vloerplanken en tegels op een bestaande vloer! Doordat alle zijden zijn uitgerust met "clipsen" is de installatie eenvoudiger en gaat het véél sneller! Bovendien is de plank/tegel uitgerust met een ingewerkt egalisatiesysteem waardoor de ondergrond nog weinig of bijna geen voorbereiding behoeft!

Eenvoudig te transporteren, snel te plaatsen zonder uit te breken en met weinig plaatsverlies.
Makkelijk af te werken!

Hoe men zijn zolder snel kan isoleren en kan herinrichten tot een nieuwe bewoonbare ruimte!

Op zoek naar een eenvoudige oplossing voor je binnenmuren? Wandpanelen zorgen voor een mooie afwerking. Ontdek hier hoe je wandpanelen plaatst

Een eenvoudige oplossing voor je plafond? Plafondpanelen zorgen voor de perfecte afwerking. Ontdek in deze video hoe je de plafondpanelen plaatst.

Hoe snel ben je in onze winkel