zonnetenten prijzen, zonnetenten prijs, renson zonwering

Zonnetenten

Wilt u optimaal kunnen genieten van uw terras? Dan kunt u opteren voor een zonnetent. Het gaat om een mooi afgewerkte cassette die boven tegen de muur van uw terras wordt geplaatst. Binnenin die cassette zit een zonwerend doek opgeborgen dat door middel van knikarmen op de gewenste breedte kan uitgerold worden. U bepaalt zelf – manueel of elektrisch, naar keuze – hoe ver de armen reiken. Op een hete zomerdag, als u op zoek bent naar koelte en schaduw, kunt u zo met een druk op de knop de zon buitensluiten, precies zover als u wenst.

Troeven van zonnetenten

Een doeltreffende zonnewering leidt tot een spectaculaire daling van de zoninstraling. U houdt de warmte tegen nog voordat ze zich via het raam in de woning kan verspreiden. Ook binnen in huis wordt het dus een stuk comfortabeler. Een degelijke zonwering zet licht en energie om in een aangename omgevingstemperatuur, zowel binnen als buiten. U kunt gemiddeld stellen dat u met een zonnetent minstens 70% van de zonnestralen tegenhoudt. Ook mooi meegenomen: zonnetenten filteren fel zonlicht en bieden een uitstekende bescherming tegen de gevaarlijke UV-stralen. Dit geldt ook voor uw interieur: een goede zonwering beschermt uw meubilair, behang en gordijnen tegen verkleuring. Een leuke bijkomstigheid is de manier waarop de kleur van het doek de lichtintensiteit onder een zonwering beïnvloedt: het is dus een ideale sfeerschepper. Maar wat voor veel mensen pas echt de doorslag geeft, is de uitbreiding van de leefruimte van binnen naar buiten: met een zonnetent wordt het terras een plek waar het dag in dag uit goed toeven is.

Aanbieding bij Zelfbouwmarkt

Wil u graag weten hoe een zonnetent precies in elkaar zit en welke mogelijkheden er zijn? In onze toonzaal vindt u een ruim assortiment. Bij ons vindt u zonnetenten in de meest trendy doeken en modellen: u vindt gegarandeerd een zonnetent die precies bij uw woning past. We hebben het topmerk Verano in aanbod. Ook qua prijzen vindt u beslist een zonwering voor uw budget. Zonwering van a tot z, u vindt het bij Zelfbouwmarkt – van maatwerk tot plaatsing. We nemen u alle zorgen uit handen! 

Zonnetent Porto V225 4000x3000mm 1
€ 1.877,92 / ST
€ 1.077,92 / ST
Zonnetenten Maatwerk 1
€ 0,00 / ST
€ 0,00 / ST
Hoe snel ben je in onze winkel
Terrasoverkapping Verano
Meer en meer mensen willen naast het buitenseizoen genieten van het uitzicht op hun tuin en het terras. Een terrasoverkapping maakt het mogelijk om het hele jaar door te genieten van het buitenleven.