Vloertegels prijzen, vloertegels, tegel, gamma tegels,moderne tegels, tegels oost vlaanderen, tegels ninove

Taalkeuze

Vloertegels

Vloertegels, van klassieke tot moderne tegels

Vloertegels winnen nog iedere dag aan populariteit. De vele toepassingsmogelijkheden, betaalbare prijzen, de haast onbeperkte diversiteit aan kleuren en vormen en het onderhoudsgemak zijn hier niet vreemd aan. En tegels hebben niet alleen praktische voordelen: ze zien er ook gewoon prachtig uit! Bij Zelfbouwmarkt vindt u een uitgebreid gamma vloertegels. U kunt naar hartenlust komen snuisteren in tal van modellen en stalen…. Meer dan 600m² showroom tegen scherpe prijzen en 70.000m² op voorraad!

Vloertegels aan de beste prijzen

Van klassieke tot moderne tegels, je vindt het bij Zelfbouwmarkt! De meest voorkomende keramische tegels zijn rechthoekig of vierkant. En ze bestaan echt in alle mogelijke groottes, van de 2x2 cm mozaïektegels tot de ‘megagrote’ tegels van 80x80 of zelfs 100x100. De grote formaten komen de laatste jaren steeds meer in trek. Het grote voordeel van zo'n tegel is dat het een stuk rustiger en ruimtelijker overkomt. Ze kunnen een kleine ruimte zoals de badkamer of toilet ook groter doen lijken. Grotere vloertegels zijn doorgaans ook makkelijker te plaatsen en zorgen voor een lagere prijs. Ook voor de standaardafmetingen 45x45 en 60x60 kan je bij Zelfbouwmarkt terecht. Ook de oppervlaktestructuur en de tekening van een tegel kunnen de sfeer in de ruimte bepalen. Een vloertegel kan gestructureerd, vlak, gewelfd, gepolijst of semi-gepolijst zijn. Bespreek uw keuze zeker met de adviseurs van Zelfbouwmarkt, ze zijn er voor u!

€ 49,80 / M2
€ 22,90 / M2
€ 39,80 / M2
€ 19,90 / M2
€ 49,80 / M2
€ 19,88 / M2
Hoe snel ben je in onze winkel
soorten tegels
Welk soort tegel je kiest hangt natuurlijk samen met zowel je smaak als je portemonnee. Ontdek in deze blog de keuze en soorten tegels die je kan kiezen.
Keramisch parket
Op zoek naar een nieuwe vloer? Al eens keramisch parket overwogen? Het heeft veel voordelen en is nauwelijks te onderscheiden van echt parket. Lees meer over deze trendy tegel!