garagepoorten prijzen, sectionale garagepoorten, sectionale poorten prijzen

Taalkeuze

Sectionale poorten

Sectionale garagepoorten, betaalbare luxe

Zalig toch om in je auto bij het thuiskomen met een druk op de knop de poort te openen, in je garage te rijden en de garagepoort met eenzelfde druk op de knop weer te sluiten. Sommigen zullen opperen voor de gezonde training van het in- en uitstappen van de auto, andere genieten van de luxe. En wat gedacht van automatische sectionale garagepoorten?

Een sectionale garagepoort is een poort die horizontaal naar binnen rolt en tal van voordelen biedt. Niet enkel opent deze automatisch, u bespaart ook heel wat ruimte uit. Een sectionale garagepoort is in secties opgedeeld, waardoor het kantelbare vlak nooit groter wordt dan één sectie en het plaatsverlies in de garage veel kleiner is. Het plaatsverlies is dan ook veel kleiner dan bij een traditionele kantelpoort.
Sectionale garagepoorten zijn makkelijk te openen. Het gewicht wordt gedragen door de veren waardoor u deze in een wip opent. Wij bieden sectionale garagepoorten in alle RAL kleuren aan heel scherpe prijzen.

Droomt u van een garagepoort op maat, kom dan zeker eens langs voor advies op maat. Met onze scherpe prijzen, maatwerk en plaatsing vindt u ongetwijfeld de poort die bij uw woning past.

Bij Zelfbouwmarkt maken wij sectionale garagepoorten op maat met plaatsing. Contacteer ons voor meer informatie.

Hoe snel ben je in onze winkel
sectionaal poort
Hoe kies je de perfecte sectionaalpoort?