pvc ramen, pvc ramen prijzen, pvc ramen deuren prijzen, Deceuninck ramen, schuifraam, ramen te koop, pvc ramen kopen

Taalkeuze

PVC ramen standaardmaten

PVC-ramen met standaardmaten

Bij Zelfbouwmarkt vindt u een hele reeks PVC-ramen met standaardmaten aan de scherpste prijzen. Als merk van profielen hebben we oa Inoutic, onderdeel van de Deceuninck ramen groep. Qua uitvoering kunt u kiezen voor wit, parelwit, in de massa gekleurd, houtimitatie, of diverse andere kleuren. U vindt dus gegarandeerd het soort raam dat het ‘doet’ bij uw woning! PVC- ramen zijn niet alleen duurzaam, maar ook veilig en goed isolerend. De voordelen op een rijtje.

Kwaliteit en duurzaamheid
Als u kiest voor PVC, kunt u uw ramen voor lange tijd vergeten… u hoeft er alleen nog van te genieten. Het is vormvast, kan tegen weer en wind, is ultra makkelijk te onderhouden en van onberispelijke kwaliteit.

Voor ieder wat wils
PVC is letterlijk van alle markten thuis. Het is toepasbaar in alle bouwstijlen en beschikt over elegante structuren (bijvoorbeeld houtnerfstructuur met natuurlijk effect) en spraakmakende stijlen, waardoor het bij elke woning past.

Bekijk onze Budgetramen folder

Witte PVC ramen, maatwerk met kwaliteit. Ideaal voor de zelfplaatser, aannemer en schrijnwerker. Bekijk hier de folder. 

Extra veilig
PVC is moeilijk ontvlambaar en kan ook extra beveiligd worden tegen inbraak. Dieven hebben het dus niet zo voor PVC!

… of toch liever maatwerk?
Bij Zelfbouwmarkt kunt u uw PVC- ramen uiteraard ook op maat laten maken en door onze professionals laten plaatsen. Dan hoeft u zich verder over niets te bekommeren – alleen de keuze moet u zelf maken! Wij bieden de scherpste prijzen in de markt en doen op regelmatige basis promoties. Hou zeker de promoties in onze folder in de gaten, het loont beslist de moeite!

Ramen vervangen: bereken hier uw besparing

Hoeveel kunt u besparen door het plaatsen van nieuwe ramen? Wellicht de belangrijkste vraag die u stelt wanneer u eraan denkt de ramen te vervangen. Bereken nu uw energiebesparing op deze pagina.

Hoe snel ben je in onze winkel