Ramen

Taalkeuze

Ramen

€ 0,00 / ST
€ 0,00 / ST
€ 0,00 / ST
€ 0,00 / ST
Vliegenramen Maatwerk 1
€ 0,00 / ST
€ 0,00 / ST

Ruim gamma ramen

Ramen kopen doe je niet zomaar, er gaat een lange periode van research werk vooraf. Er zijn zoveel mogelijkheden niet alleen in de vorm, maar ook in het materiaal van de verschillende soorten ramen. In onze winkel kan je terecht voor aluminium, houten of pvc ramen. Elk materiaal heeft zijn voor- en nadeel. 

Een raam is niet alleen belangrijk voor het uitzicht van je woning, maar is ook een doorslaggevende factor voor de isolatiewaarde van je huis. Door je ramen en deuren gaat er veel van de warmte verloren. Kies daarom voor ramen die voldoende isoleren. 

Klassieke of moderne ramen? Je vindt het allemaal in onze winkel

Waarom kiezen voor Zelfbouwmarkt bij de aankoop van je ramen?

Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé ramenspecialist in de streek. Onze adviseurs kennen de markt en onze producten door en door en helpen je graag bij de aankoop van je nieuwe ramen.
In onze ruime toonzaal kan je kiezen uit meerdere kwaliteitsprofielen en dit met een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding. 

Onze pvc ramen zijn de goedkoopste pvc ramen van heel Europa. Naast pvc ramen kan je bij ons ook terecht voor aluminium en houten raamprofielen. 

Hulp nodig bij het juist opmeten van je ramen? Wij komen bij je langs voor een professionele opmeting, zo ben je zeker van de juiste maten en kan je zonder zorgen een mooie keuze maken. Je kan ook beroep doen op onze professionele plaatsers. Zo kan je zorgeloos genieten van je nieuwe ramen.

Meer dan 30 jaar ervaring als geregistreerd plaatser en aannemer ramen op maat

  • Professionele opmeting bij jou thuis.
  • Ook voor 1 raam of deur kan je bij ons terecht.
  • Waarom Zelfbouwmarkt? Dat lees je hier.
Hoe snel ben je in onze winkel
onderhoud pvc ramen
Hoe ga je het best te werk om je PVC ramen lang mooi te houden? Lees hier onze tips.
elektrische rolluiken
Elektrische rolluiken hebben het gemak in hun voordeel – hoe heerlijk is het om zonwering of kamerverduistering te hebben met slechts een druk op de knop?

aandag tot vrijdag: 9u - 18u30. Zaterdag: 9u - 18u  
ZONDAG 30 APRIl: OPEN VAN 9U TOT 18U!
MAANDAG 1 MEI: OPEN VAN 9U TOT 18U!
Ring-West 11, 9400 Ninove
054/33.08.11