Poorten

Taalkeuze

Poorten

€ 58,00 / ST
€ 58,00 / ST
€ 18,99 / ST
€ 18,99 / ST
€ 58,00 / ST
€ 58,00 / ST
Poort Bangkirai Dubbel Gesloten 1
€ 850,00 / ST
€ 794,00 / ST

Bent u op zoek naar een tuinpoort? U heeft tegenwoordig een ruime keuze en dat maakt het er niet altijd makkelijker op! Hier volgen alvast enkele adviezen om u op weg te helpen. De integratie van de poort in de omgeving is natuurlijk een eerste vereiste!

Tuinpoorten in Bankirai

Bankirai, ook wel geschreven als Bangkirai, Bankiray of Bangkiray, is de laatste tijd erg in. Niet alleen voor terrassen, maar ook voor tuinpoorten. En dat is niet verwonderlijk. Bankirai is een tropisch hardhout dat tot de duurzaamheidsklasse I behoort. Dat wil zeggen dat het hout de ‘beste leerling’ is van zijn klasse en dat het hout in principe 25 jaar of langer goed blijft in contact met vochtige grond. Op beschutte of droge plaatsen is de levensduur zelfs quasi onbeperkt. Wat Bankirai ook zo interessant maakt, is dat het gifvrij is en door en door natuurlijk duurzaam, dus ook binnenin. Dit in tegenstelling tot andere houtsoorten die chemisch verduurzaamd moeten worden om de levensduur te verlengen. Met een poort in Bankirai kunt u dus op uw twee oren slapen.

Metaal of hout

Omwille van zijn karakteristieke uitstraling heeft metaal zowel voor- als tegenstanders. Sommigen vinden metaal als materiaal stoer en robuust, anderen beschouwen het als (te) koel. Ook de hogere kostprijs is voor sommigen een struikelblok. Hou er wel rekening mee dat deze hogere prijs op termijn wordt gecompenseerd, aangezien u na de aanschaf geen onderhoudskosten meer hebt.

De keuze voor een metalen poort heeft meestal te maken met de lange levensduur van deze poorten. Met de moderne roestpreventie gaan metalen poorten wel 2 tot 3 keer langer mee dan houten exemplaren.

Op zoek naar een poort? De knoop nog niet doorgehakt? Bij Zelfbouwmarkt vindt u verschillende tuinpoorten in zowel gesloten als dubbele modellen. Spring dus gerust binnen om inspiratie op te doen. Onze adviseurs helpen u graag met uw keuze.

Vast hekwerk, draaipoorten, schuifpoorten, en automatisatie zijn mogelijk

  • Standaardmaten en maatwerk mogelijk
  • Speciale nettoprijzen
  • Schuifpoorten, draaipoorten en vast hekwerk

 

Hoe snel ben je in onze winkel