keukentoestellen, keukentoestellen merken, siemens keukentoestellen

Taalkeuze

Keukentoestellen

Keukentoestellen van topmerken

Koken is meer dan ooit “in” en de keuken speelt een alsmaar grotere rol in ons dagelijks leven. Het is een plek om te relaxen, vrienden en familie in uit te nodigen, ons uit te leven als hobbykok. Bij Zelfbouwmarkt vindt u – naast keukens, accessoires en andere benodigdheden – ook alle mogelijke toestellen voor in de keuken, onder andere van de merken SMEG, Siemens, AEG, Zanussi, Bosch, Novy, Bauknecht, Boretti, Whirlpool, Franke, Neff. Zoals u dat van Zelfbouwmarkt gewoon bent, gaan we alleen voor de beste keukentoestellen op de markt en dit tegen de scherpste prijzen uiteraard. Onze service stopt niet bij de verkoop. U kunt naderhand nog steeds terecht bij onze dienst na verkoop. Als u koopt bij Zelfbouwmarkt, speelt u op zeker.

U kunt bij ons terecht voor een keukenoplossing op maat – inderdaad, maatwerk en plaatsing inbegrepen. Om een eerste idee te krijgen van ons aanbod, nodigen we u graag uit om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom. Dit is tevens een ideale gelegenheid om tekst en uitleg te vragen aan onze professionele adviseurs.

Goed om weten

Wilt u de mogelijkheden van de nieuwste en meest innovatieve keukentoestellen verkennen? Vraagt u zich af wat er mogelijk is met een bepaald toestel? Wilt u de nieuwste trends uitproberen? Dat is geen enkel probleem! We organiseren op regelmatige basis kookdemo’s waar keukentoestellen worden gebruikt en getoond aan de bezoekers. Een ideale gelegenheid om uw kookvaardigheden aan te scherpen!

Keukentoestellen toonzaalmodellen

Natuurlijk doen we er alles aan om onze showroom zo vaak mogelijk te ‘vernieuwen’ met de laatste modellen. Zo heeft u telkens weer iets nieuws te ontdekken bij Zelfbouwmarkt. Maar wat vooral interessant is, zijn de promoties die hiermee gepaard gaan: zo kunt u op regelmatige basis echt interessante koopjes doen! Houd dus zeker onze promoties in het oog, het loont de moeite!

U kan bij ons ook een afspraak maken om samen uw droomkeuken uit te tekenen. Bel naar 054/33.08.11 of vraag hieronder uw afspraak aan. Wij zorgen dat onze experts voor u klaar staan. 

€ 109,00 / ST
€ 88,00 / ST
€ 439,00 / ST
€ 343,20 / ST
€ 899,99 / ST
€ 899,99 / ST
€ 1.490,00 / ST
€ 1.490,00 / ST
Hoe snel ben je in onze winkel
inbouwtoestellen keuken
Als je je keuken gaat verbouwen, is het goed om op te hoogte te zijn van de mogelijkheden. Wat is bijvoorbeeld je budget? Wat zijn de trends op keukengebied? Welke merken moet je zeker in overweging nemen?
Dampkap Novy
Novy, producent van dampkappen, wou graag begrijpen hoe consumenten denken over dampkappen en aantonen in welke mate ze dampkappen begrijpen.