barkrukken keuken, keukenstoelen modern, keukenstoelen design

Taalkeuze

Keukentafels en stoelen

Barkrukken voor uw keuken

Wist u dat u bij Zelfbouwmarkt terecht kunt voor een volledige afwerking van uw keuken, tot de barkrukken toe? U vindt bij ons barkrukken in alle mogelijke maten, materialen en vormen. Het leuke aan barkrukken is dat u ze zowat overal kunt gebruiken: ze vragen weinig ruimte en dragen bij aan een informele stemming. Dit maakt ze niet alleen geschikt voor thuis in uw keuken, aan uw kookeiland of bar, maar ook in uw tuin tijdens een zomerse barbecue!

Ga lekker zitten…
Om prettig te zitten mag het verschil tussen de bovenkant van het barblad en de bovenkant van de zitting max. 30 cm zijn. Een ideale barhoogte is 90 tot 110 cm. Verstelbare krukken zijn standaard 80 cm hoog. Om te weten hoeveel barkrukken u kwijt kunt, houdt u een ruimte van 60 cm aan per persoon om comfortabel te zitten.

… en maak uw keuze
Bij Zelfbouwmarkt vindt u krukken met gasvering, draaibaar en in hoogte verstelbaar, met en zonder rugleuning, met een onderstel van metaal of van aluminium… Vooral de aluminium barkrukken kunnen ook buiten worden gebruikt. Denk bij de aanschaf van uw barkrukken vooral aan wat u zelf mooi vindt, maar ook aan wie er gebruik van zal maken. Uw aanschaf moet immers vele jaren meegaan! Maar één ding is zeker: voor iedere locatie of moment vindt u bij Zelfbouwmarkt wel een geschikte barkruk.

Modern & Design

Barkrukken zijn prachtige blikvangers en kunnen een ruimte helemaal omtoveren. Waarom zou u niet opteren voor een mooi gedurfd rood of een mat verchroomd onderstel met een houten of lederen zitting – dat oogt niet alleen goed, het zit ook bijzonder lekker en is erg duurzaam! Er zijn telkens verschillende maten, uitvoeringen en kleurcombinaties te krijgen. Sommige modellen zijn geschikt voor buitengebruik. Kom inspiratie opdoen bij Zelfbouwmarkt en maak uw keuze!

U kan bij ons ook een afspraak maken om samen uw droomkeuken uit te tekenen. Bel naar 054/33.08.11 of vul het formulier hieronder in voor een afspraak. Wij zorgen dat onze experts voor u klaar staan. 

tenzo stoelen eames stoelen design stoelen

€ 115,75 / ST
€ 68,00 / ST
€ 85,00 / ST
€ 24,95 / ST
€ 98,00 / ST
€ 98,00 / ST
€ 98,00 / ST
€ 98,00 / ST
Hoe snel ben je in onze winkel