Keukens op maat

Taalkeuze

Maatwerk keuken

     

Keukens op maat: kwaliteit, advies & service!

Er zijn 2 type bedrijven die maatwerk keukens aanbieden, enerzijds heb je de keukenverkopers die gebruik maken van modulesystemen, zoals wij, en anderzijds heb je de keukenbouwers die je keuken volledig op maat maken. Beide systemen zijn evenwaardig aan elkaar en hebben elk hun voor- en nadelen.

Reeds meer dan 35 jaar zijn we specialisten in complete keukens met modulesystemen, we verkochten er intussen meer dan 11.000 van!
Graag helpen wij jou in uw zoektocht naar een nieuwe keuken, passend bij uw stijl, uw wensen en uw manier van leven.
Een service-en klantgerichte aanpak, getrainde adviseurs elkeen expert in hun vak en een eigen professionele plaatsingsdienst zijn slechts enkele van onze troeven.
Van greeploze creaties tot keukens met een landelijk, tijdloos of modern cachet. Oerdegelijke kwaliteit én dit aan onweerstaanbare voorwaarden!

Onze keukenadviseurs heten je graag van harte welkom in onze ruime showroom, met maar liefst 35 toonzaalmodellen! Laat je inspireren door de nieuwe trends en tendensen!

Vooraleer je een finale beslissing neemt loont een bezoekje aan onze toonzaal, en een vrijblijvend gesprekje met onze adviseurs, de moeite want je kan al gauw een pak geld besparen! Vergelijk altijd de kwaliteit, service en vooral de eindprijs, wij hanteren het principe “what you see is what you get”, dus geen verrassingen qua prijs op het einde!

Voordelen van keukens op maat:

-          op maat van “jouw” budget

-          op maat van je persoonlijke voorkeuren: kleur, houtsoort, afmetingen, opstelling/indeling,…

-          opbergruimte voorzien & makkelijk toe te voegen: hoekkasten, uitschuiflades,…

-          vrijheid & flexibiliteit: de keuken past zich aan aan de in te richten “keukenruimte”, hoe-wat-hoe duur…dat bepaal je allemaal zelf!

2 exclusieve partners voor maatwerk keukens

Culineo keukens: “Uit liefde voor de keuken”

Duitse luxekeukens aan betaalbare prijzen. Moderne strakke keukenopstellingen met tal van mogelijkheden in kleuren, deuren, werkbladen, grepen en maten. Design apparatuur en inrichting geven de keuken een nieuwe dimensie.

Bij deze keukens op maat bieden we een prijs “all-in”. Dit houdt in dat ook alle elektrische inbouwtoestellen, keuze uit topmerken zoals Siemens, Zanussi & Beko (wel prijsverschillen tussen de merken!), in de prijs opgenomen worden.

De inbouwapparaten omvatten: koelkast, oven, dampkap, vaatwasser & kookplaat (vitro-keramisch of inductie).

Nolte keukens

Deze maatwerk keukens zijn het modelvoorbeeld van oerdegelijke Duitse kwaliteit.
Er is een ruim aanbod beschikbaar van klassiek tot modern. Bij Nolte vindt u beslist een keuken die aan uw stijl, budget en ruimte beantwoordt.

Deze keukens zijn enkel verkrijgbaar in gespecialiseerde keukenzaken waar een hoge standaard van kennis op het vlak van keukenplanning, kwaliteit, service en advies hoog in het vaandel worden gedragen.
Nolte biedt optimaal ondersteuning en informatie, een kwaliteitsservice die wij op onze beurt graag transfereren naar onze klanten, een win-win-situatie als het ware, met als resultaat een optimale klanttevredenheid!

Om het hoge kwaliteitsniveau te handhaven, is men voortdurend op zoek naar innovaties om de keukenruimte nog beter en gebruiksvriendelijker te maken. Verder stellen ze meer dan gemiddeld hoge eisen aan materiaal, ontwerp, techniek en design. En tenslotte zorgen ze non-stop voor compromisloze kwaliteitscontroles, van het eerste idee tot de aflevering van de uiteindelijke keuken.

 

Hoe snel ben je in onze winkel