isolatie

Taalkeuze

Isolatie

Dakisolatie plaatsen, dat is snel terugverdiend

Wist u dat de meeste warmte (ongeveer 30%) die in het huis wordt geproduceerd, via het dak verloren gaat? En dat is maar logisch: het dak beschermt de woning tegen alle weersinvloeden en is bijgevolg het belangrijkste onderdeel om te isoleren. Anders gezegd: het isoleren van een dak is goud waard. Bovendien heeft u recht op subsidies en fiscaal voordeel (zie www.energiesparen.be).

Overisoleren bestaat niet, maar het is wel van belang om overal goed te isoleren. Als u bijvoorbeeld uw dak supergoed isoleert, kunt u condensatieproblemen krijgen op de muren: de warmte die voordien overal ontsnapte, zal nu zijn uitweg zoeken via een kleinere, koelere oppervlakte.

Dakisolatie: kwaliteit aan betaalbare prijzen

Swingen uw energiekosten de pan uit? Aarzel dan niet langer en isoleer uw dak – het is zonder enige twijfel de meest energiebesparende investering. En bij Zelfbouwmarkt vindt u al het nodige materiaal om aan de isolatie van uw dak te beginnen – tegen betaalbare prijzen.

Wat de subsidies betreft, heeft u vast wel al gehoord dat er vanalles veranderd is. Kom daarom naar onze winkel, onze isolatiespecialisten geven u graag advies en tips!

€ 29,60 / RL
€ 10,69 / RL
Spijkerflens 180mmx4mx60cm 1
€ 39,47 / RL
€ 14,26 / RL
€ 13,19 / M2
€ 12,09 / M2
€ 32,95 / RL
€ 13,59 / RL
Hoe snel ben je in onze winkel
De dakisolatienorm gaat in vanaf 2015