Schuifdeurkasten

Taalkeuze

Schuifdeurkasten

Stel zelf uw ideale dressing, opbergruimte met schuifdeurkasten samen! Maatwerk op bestelling!

                                 

Droomt u van uw gepersonaliseerde schuifdeurkast, zodat u al uw spulletjes gemakkelijk kunt opbergen en uw huis vrij blijft van rommel? Met een schuifdeurkast benut u optimaal alle plaats in uw huis.

Kwalitatieve schuifdeurkasten aan scherpe prijzen! Schuifdeurkasten zijn vaak het onderdeel van een ruimer geheel (dressing) die je praktisch bijna overal kan implanteren: van de inkomhal, de woonkamer, de keuken tot de berging, de wasplaats,…

Schuifdeurkasten, bijvoorbeeld voor de slaapkamer, zijn een praktisch en ruimtebesparend alternatief voor de traditionele kasten en beschikken bovendien over belangrijke esthetische troeven. 

Er is een brede waaier aan keuzemogelijkheden inzake front kleuren & stijlen. Ook zijn er tal van accessoires beschikbaar die uw scheufdeurkast tot de meest praktische & gepersonaliseerde opbergruimte maken van de hele woning!

Een kleine greep uit de accessoiremogelijkheden: kledingsstangen (roede), extra legplanken, ladensets, ladenbox, uittrekbaar (onder)broekenrek, kledinglift, binnenverlichting LED, mandrekje, deurdempers, stroppendashouder, verlichting op de schuifdeurkast,...

Onze kasten kunt u tegenwoordig vinden in alle mogelijke soorten hout, glas of spiegels.  Voor eender welke ruimte en/of eender welke toepassing, bijna alles is mogelijk.

Met het 20 cm-stappenplan (om de 20 cm kiest u wat er gebeurt) creëert u uw eigen ideale kast! De kasten zijn in 2 hoogtes verkrijgbaar (223cm en 235cm), en de breedtes dus per 20cm (breedte minimaal 1M60) verhogend tot maximaal 400 cm in één geheel (er kunnen wel meerdere schuifdeurkasten naast elkaar voorzien worden). De diepte de schuifdeurkast is standaard 68 cm.

Het grote voordeel van schuifdeuren is dat ze geen plaats innemen in de loopzone. Dit maakt ze bijvoorbeeld ideaal bij lange, smalle dressingruimtes. Bovendien beschermen ze de kledij tegen stof & zonlicht waardoor uw Armani-jurk/pak nooit een fletse kleur kan krijgen!

In tegenstelling tot schuifdeuren kan je bij draaideuren alle kasten tegelijk openen. Als kers op de taart zijn draaideuren ook iets goedkoper dan schuifdeuren. Heb je voldoende ruimte, dan zijn draaideuren dus zeker het overwegen waard!

Afhankelijk van de in te vullen functiebestemming van de ruimte kan u kiezen voor een gesloten, open of inloop dressing!

Materialen

Wilt u zelf aan de slag of toch liever niet? Zelfbouwmarkt is al meer dan 35 jaar geregistreerd aannemer. U kunt dus rekenen op deskundig advies, nauwkeurige opmeting en vakkundige plaatsing. Kom langs in onze toonzaal voor inspiratie en ontdek er de vele mogelijkheden & modellen.

Contacteer ons voor meer informatie over deze schuifdeurkasten!

                          

Hoe snel ben je in onze winkel