Brievenbussen & naamplaatjes

Taalkeuze

Brievenbussen & naamplaatjes

Brievenbus Blauwsteen Gabor 1
€ 159,00 / ST
€ 159,00 / ST
€ 215,00 / ST
€ 89,00 / ST
€ 226,00 / ST
€ 226,00 / ST
Brievenbus Blauwsteen Gala 1
€ 159,00 / ST
€ 159,00 / ST

Brievenbussen Inox

De tijd dat een brievenbus gewoon een klep in de deur was, ligt ver achter ons. Wat meer en meer populair wordt, is de inox brievenbus, die niet alleen ontzettend duurzaam is maar ook stijlvol. Er zijn ook heel wat toepassingsmogelijkheden: staande modellen in diverse vormen en maten, met of zonder pakjesvak, functioneel of design… Het kan allemaal!

Brievenbussen zijn onderhevig aan een aantal wettelijke bepalingen, maar u hoeft zich op dat vlak geen zorgen te maken want alle brievenbussen van Zelfbouwmarkt voldoen aan die normen van de Belgische post. U kunt dus met een gerust hart uw keuze maken.

Brievenbussen voor postpakketten

Nieuw in het assortiment zijn de brievenbussen met luik voor postpakketten. Dit soort brievenbus is ideaal als u veel brieven en/of pakketjes ontvangt.

Naamplaat voordeur en/of brievenbus

Een naambord of naamplaat voor uw deur of brievenbus staat mooi en verzorgd en is een echt visitekaartje. Er zijn tal van modellen, materialen en uitvoeringen beschikbaar. Zelfbouwmarkt helpt u graag in uw zoektocht naar een naamplaatje die precies bij uw woning past: origineel, geraffineerd, decoratief, modern, retro, stijlvol,… U vindt bij ons diverse modellen van naamplaten met huisnummers. Met glas, in inox, plastic, hout, …

Ook met het ontwerp van de tekst zijn er heel wat mogelijkheden. Graveren op maat is mogelijk in diverse types materialen: kunststof, metaal, steen,…

Een bezoekje aan onze winkel is een prima manier om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Er bestaan naamplaten voor ieders budget en voor ieders smaak. Altijd welkom!

                                                                                   

Hoe snel ben je in onze winkel