toiletten - wc

Taalkeuze

Toiletten - wc

Een ruime keuze wc-modellen

Een wc heeft in elk huis zijn plaats: mee in de badkamer, in een aparte ruimte, of allebei. Degelijkheid en functionaliteit zijn voor een wc de basisvereisten, maar daarnaast mag het er ook gewoon mooi uitzien. Die aandacht voor design, met uiteenlopende stijlen, materialen en kleuren, komt terug in het uitgebreide assortiment wc’s van Zelfbouwmarkt.

wc kopenWij hebben zeker de geschikte wc voor u. U moet in de eerste plaats kiezen tussen een staande of een hangende wc-pot. Ook de afmetingen van de wc zijn van belang. Een staande wc pot is het meest klassieke model dat op de vloer rust.

Onder meer doordat er contact is met de vloer en de spoelbak zichtbaar blijft, is het bij dit type wc moeilijker om de wc zelf en de omliggende ruimte schoon te maken. Een ‘hangend’ of ‘zwevend’ wc heeft als voordeel dat de ruimte onder de wc-pot vrij blijft, waardoor de vloer gemakkelijk gereinigd kan worden.

Bij een zwevende (hangende) wc wordt het spoelreservoir weggewerkt in de wand achter het toilet. Daardoor blijft alleen de wc-pot zichtbaar. Dit zorgt voor een strakker en moderner eindresultaat en beperkt ook nog eens de spoelgeluiden.

WC’s van de beste merken

Zelfbouwmarkt beschikt over een ruim assortiment kwalitatieve en stijlvol vormgegeven wc's en inbouwreservoirs van gespecialiseerde merken als Geberit, Villeroy & Boch, Sphinx, Grohe en DuravitBenieuwd naar de prijzen van onze wc's? Op onze website vindt u talrijke modellen in verschillende kleuren, stijlen en afmetingen. De afmetingen en de wc prijs staan er meteen bij vermeld. Een groot aantal wc's uit ons gamma zijn met extra opties uitgerust. Zo heeft u de mogelijkheid om voor een waterbesparende spoelbak te kiezen waarmee u het waterverbruik van de wc vermindert. Een wc met remmechanisme of softclose systeem zorgt er dan weer voor dat de bril van de wc nooit met een klap dichtvalt.

U ontdekt een ruime greep uit ons assortiment wc’s en bijhorende prijzen in onze toonzaal in Ninove.

€ 219,00 / ST
€ 139,00 / ST
€ 70,00 / ST
€ 49,00 / ST
€ 356,00 / ST
€ 249,00 / ST
Staande Toilet Cliff Wit 1
€ 199,00 / ST
€ 98,00 / ST
Hoe snel ben je in onze winkel
Badkamer wc
Een toilet in je badkamer? Garandeer je privacy! Lees hoe een scheidingswand voor je badkamer wc zowel functioneel als mooi zijn.