radiatoren

Taalkeuze

Verwarming en radiatoren

Kwaliteitsvolle radiatoren voor uw badkamer: weldadige warmte

Bekijk onze folder met een overzicht van alle radiatoren.

Radiatoren en verwarming zijn onmisbaar om uw woning gezellig warm te houden. Dat verwarmen ook op een stijlvolle en trendy manier kan, bewijst het gamma online radiatoren van Zelfbouwmarkt. Zoekt u een radiator voor uw badkamer?

radiatorenBij ons vindt u een uitgebreid assortiment kwalitatieve en elegante radiatoren van topmerken zoals Henrad: de producent van de meest kwaliteitsvolle radiatoren op de markt. Zelfbouwmarkt biedt u voor deze radiatoren bijzonder scherpe prijzen. U ontdekt het gamma badkamer radiatoren online of in onze toonzaal.

Een radiator is al lang niet meer het essentiële maar stijl- en kleurloze basisproduct dat het lang geweest is. Wilt u vandaag een radiator zoeken, dan zult u versteld staan van de keuzemogelijkheden. De nieuwste generatie radiatoren is veel krachtiger dan de vorige. Daarom kan met een kleine radiator een relatief grote ruimte verwarmd worden.

Ook een badkamerradiator is niet langer groot en log: u vindt mooie en betaalbare designmodellen bij Zelfbouwmarkt. Wij hebben design radiatoren die qua vorm en kleur perfect in uw interieur passen: langwerpig, extra plat, compact… en in diverse kleuren.

Zoekt u een badkamer radiator die aan de muur, aan het plafond of op de vloer geplaatst moet worden? Verticaal of horizontaal? Bij Zelfbouwmarkt vindt u online of in de winkel zeker de radiator die u nodig hebt. 

Woonkamer of keuken radiatoren

Op zoek naar een badkamerradiator of een radiator  voor uw woonkamer of keuken? Ontdek dan ons uitgebreide assortiment op deze website en breng zeker een bezoek aan onze winkel in Ninove. U kunt er een ruime selectie radiatoren vinden en krijgt er advies op maat van uw woning. Plannen voor uw badkamer? Dan vindt u bij Zelfbouwmarkt niet alleen de perfecte verwarming radiatoren, maar ook een brede selectie baden, douches, boilers, badkamermeubels en nog veel meer.

Type radiatoren: wat betekenen al die nummers?

Een type radiator wordt aangegeven met een code van 2 cijfers. Het eerste cijfer staat voor het aantal platen en het tweede cijfer voor het aantal convectoren.

De zijde van de radiator waar het water doorheen stroomt, is een plaat. Deze plaat kan worden voorzien van convectoren, aan de binnen- of achterkant. Aan de hand van de afmetingen, hoeveelheid platen en convectoren wordt de capaciteit bepaald in Watts. Hoe hoger het typenummer, hoe hoger de warmteafgifte/het vermogen van de radiator.

Een type 10 radiator heeft 1 plaat en geen convector.
Een type 11 radiator heeft 1 plaat en 1 convector.
Een type 21 radiator heeft 2 platen en 1 convector
Een type 22 radiator heeft 2 platen en 2 convectoren
Een type 33 radiator heeft 3 platen en 3 convectoren

Bekijk voor een overzicht ook onze radiatoren folder.

€ 247,00 / ST
€ 247,00 / ST
Designradiator Mike 180 X 60 Cm 1
€ 582,00 / ST
€ 349,00 / ST
€ 659,00 / ST
€ 395,00 / ST
Hoe snel ben je in onze winkel
Weet je niet hoe je het vermogen berekent van een radiator? We leggen je uit hoe het moet.
De ontluchting van radiatoren
Radiatoren die borrelende geluiden produceren en/of maar deels verwarmen, dienen ontlucht te worden. Ontdek hier hoe je dit werkje snel & eenvoudig kan opknappen!