douches

Taalkeuze

Douches

Douches: een ruime keuze

Een douche is al lang niet meer het zuinige en functionele maar weinig luxueuze alternatief voor een bad. Van no-nonsense wasplaats met enkel basisfunctionaliteiten is de douche de voorbije jaren uitgegroeid tot een plek van ontspanning, met eindeloze mogelijkheden.

douche

Dat blijkt duidelijk uit het ruime assortiment douches dat u bij Zelfbouwmarkt vindt. Onder meer een regendouche, zijdelingse sproeiers of speciale accessoires behoren tot de mogelijkheden. Het spreekt voor zich dat extra opties hun invloed hebben op de prijs van de douche.

Wil u een douche kopen? Dan bekijkt u best eerst welke afmetingen de douche mag hebben. Eerst en vooral hebt u de keuze tussen een inloopdouche en een douchecabine. Inloopdouches zijn bijzonder populair omdat ze een strakke en moderne uitstraling hebben en bovendien voor een gevoel van ruimte zorgen.

Een inloopdouche biedt meer bewegingsvrijheid dan een douchecabine en kan met een stijlvolle afwerking de blikvanger van uw badkamer worden. Wel moet u voor deze douche voldoende ruimte voorzien en er rekening mee houden dat de openheid van deze douche ook voor een verlies aan warmtegevoel zorgt, zeker als u geen (glazen) deur plaatst.

Het installeren van een inloopdouche is een precisiewerkje dat uiterst grondig moet gebeuren om problemen zoals schimmelvorming of verkleuring van tegelvoegen te voorkomen. Onze adviseurs geven u hierover graag praktisch advies.

Ook Douchecabines zijn een optie bij Zelfbouwmarkt

Verkiest u het warmtegevoel van een gesloten ruimte? Dan kiest u best voor een douchecabineDeze klassieke douche heeft de laatste jaren een ware metamorfose ondergaan. Ons ruime assortiment douchecabines omvat douches met luxueuze extraatjes zoals zijdelingse waterjets, massagestralen, een ingebouwde radio, kleureffecten en nog veel meer. Op zoek naar nog meer comfort voor uw douche? Kies dan voor een douchezuil of douchekolom.

Zelfbouwmarkt beschikt over een ruime keuze aan douches in verschillende afmetingen en met vele extra opties. U ontdekt ons kwalitatieve en scherp geprijsde gamma op onze website. Vindt uw ideale douche in onze online catalogus of breng een bezoek aan onze winkel in Ninove: uw ideale douche vindt u zeker bij Zelfbouwmarkt.

€ 724,79 / ST
€ 298,00 / ST
€ 619,00 / ST
€ 298,00 / ST
€ 498,00 / ST
€ 348,00 / ST
€ 526,00 / ST
€ 298,00 / ST
Hoe snel ben je in onze winkel
inloopdouche installeren
Zelf een inloopdouche installeren met deze tip. De badkamertrend van het moment en een echte blikvanger in grote badkamers.
Ochtenddouche
De ochtenddouche. De ene sleept zich er elke dag naartoe, terwijl de andere niet snel genoeg uit bed kan springen. Heb je het moeilijk om uit bed te komen om te douchen? Misschien overtuigen deze 7 gezondheidsvoordelen je wel.