badkamermeubelen

Taalkeuze

Badkamermeubelen

Badkamermeubelen: stijl en functionaliteit

Badkamerkasten bepalen voor een groot deel de stijl en uitstraling van uw badkamer. Samen met het bad of de douche nemen badmeubels in uw badkamer een prominente plaats in. Dat betekent dat u zich voor de keuze van het juiste badmeubel best grondig informeert.

Bij Zelfbouwmarkt vindt u een overzicht van onze badkamermeubels zowel online als in onze toonzaal. De website van Zelfbouwmarkt inspireert u met een uitgebreid gamma badkamermeubels in uiteenlopende stijlen en uitvoeringen. Kiest u voor een landelijk en klassiek badkamer meubel, of gaat u toch liever voor strak en modern?

Zelfbouwmarkt biedt u een ruime keuze aan badkamermeubels in tal van uitvoeringen en afwerkingen: van kwalitatieve houtsoorten zoals eik en walnoot over glas en natuursteen tot polybeton of MDF. Bij ons vindt u zeker en vast het badkamermeubel dat uw droombadkamer compleet maakt.

Badmeubelen van topmerken

Niet alleen de uitstraling maar ook de kwaliteit en de prijs van uw badkamermeubel staan centraal bij uw keuze. Zelfbouwmarkt biedt u kwalitatieve badmeubels van verschillende topmerken.

Bij Zelfbouwmarkt bent u zeker van de beste prijs-kwaliteitverhouding voor badkamermeubelen. We bieden kwalitatieve badmeubelen voor elk budget. In onze showroom vindt u ruim 97 verschillende badkamermeubels. En dat is nog geen 10% van alle badkamermeubel-modellen die u bij ons kunt bestellen.

Ook voor alle andere producten voor de badkamer bieden we een ruime keuze. Over het uitgebreide gamma douches, baden, toiletten, radiatoren, badkamerkranen en accessoires vindt u elders op deze website meer informatie. Elk product is voorzien van uitgebreide technische informatie en prijzen. 

Ook voor advies op maat over uw badkamermeubelen bent u bij Zelfbouwmarkt aan het juiste adres.

Bezoek daarom zeker ook onze winkel in Ninove: onze gespecialiseerde adviseurs helpen u er graag verder.

€ 1.007,00 / ST
€ 503,50 / ST
€ 822,00 / ST
€ 229,00 / ST
€ 464,00 / ST
€ 278,10 / ST
€ 2.396,00 / ST
€ 1.198,00 / ST
Hoe snel ben je in onze winkel
long island badkamer
Breng het 'beach-house" gevoel naar je eigen badkamer.
Ontwerp je eigen badkamer
Ken je dat gevoel? Je ziet het badkamermeubel van je dromen, je bent er helemaal in de wolken en dan ... dan blijkt dat het model niet voldoet aan de afmetingen van jouw badkamer. Modular is de badkamer op maat, modern en voor elk wat wils.