badkamerkraan waterkraan

Taalkeuze

Badkamerkranen

Badkamerkranen: oneindig veel mogelijkheden

BadkamerkranenBent u op zoek naar een nieuwe waterkraan voor uw badkamer? Ontdek dan op deze website de vele mogelijkheden en opties. U vindt er een ruime selectie waterkranen voor uw wastafel, bad en douche.

Zelfbouwmarkt biedt u kwalitatieve en stijlvolle kranen voor de badkamer van topmerken als Grohe, Damixa, Hansgrohe. Kiest u voor een mengkraan of voor een thermostatische waterkraan?

Bij een mengkraan hebt u nog de keuze tussen een tweegreepskraan of een eengreepskraan. Een tweegreepskraan heeft twee waterkranen: een voor koud en een voor warm water. De juiste temperatuur en waterstraal worden verkregen door beide kranen op elkaar af te stellen.

Bij een eengreepskraan wordt dit met één hendel geregeld. Op zoek naar extra comfort en veiligheid voor uw badkamer kranen? Kies dan voor een thermostatische badkamerkraan. Bij dit type bepaalt u de temperatuur van het water nauwkeurig vooraf, zodat het water nooit te warm of te koud is.

Een veiligheidsknop zorgt er bovendien voor dat de temperatuur niet per ongeluk hoger dan 38°C kan ingesteld worden. Vooral in een gezin met kinderen is de veiligheid van een thermostatische waterkraan mooi meegenomen.

Ga voor zuinige badkamerkranen

Op zoek naar zuinige badkamerkranen? Kies dan voor waterbesparende kranen die aanzienlijk minder water verbruiken dan een traditionele waterkraan.

Ontdek ons ruime aanbod badkamerkranen op onze website en in onze winkel in Ninove. Onze adviseurs geven er u graag meer uitleg over de juiste waterkraan voor uw badkamer.

€ 102,85 / ST
€ 69,00 / ST
€ 108,85 / ST
€ 98,00 / ST
€ 102,85 / ST
€ 69,00 / ST
€ 211,75 / ST
€ 119,00 / ST
Hoe snel ben je in onze winkel