bad douche combinatie

Taalkeuze

Bad/douche combinatie

Bad/douchecombinatie: het beste van twee werelden

Het lijkt een vanzelfsprekende vraag wanneer u uw badkamer gaat inrichten: kiest u voor een bad of een douche? Met een bad/douchecombinatie hoeft u helemaal niet te kiezen. U haalt meteen een bad én douche in huis. Met een bad en douche in 1 bespaart u heel wat ruimte.

bad douche combinatieOok in een minder grote badkamer is er met een bad/douchecombinatie plaats voor de voordelen van een bad+douche. Een bad/douchecombinatie bestaat uit een ligbad waarvan één kant ook dienst doet als douche: u neemt een bad in douche. Aan die kant van het baddouche zijn daarom twee extra vaste wanden voorzien, en een douchescherm.

Daarbij hebt u de keuze tussen een vast douchescherm of een scherm dat u kunt wegklappen. Bij een bad met douchegedeelte zijn, net als bij een gewone douche, heel wat opties beschikbaar. Een regendouche en zijdelingse sproeiers behoren onder meer tot de mogelijkheden. 

Een bad/douchecombi bestaat meestal zowel in een linkse als in een rechtse uitvoering: u bepaalt zelf op welke manier de combi bad/douche het best in uw badkamer past. Ook voor de materialen van de kuip van uw bad/douchecombinatie zijn er verschillende mogelijkheden.

Geniet dubbel van uw bad/douchecombinatie

Met een bad en douchecombinatie kiest u voor dubbele functionaliteit en dus voor dubbel genieten. Bij Zelfbouwmarkt vindt u combinaties van bad en douche die ook nog eens een mooi design hebben en bijzonder kwalitatief zijn. Ons scherp geprijsde gamma combinatie bad/douche ontdekt u op deze website.

Wilt u uw toekomstige bad met douche ook eens van dichtbij bekijken? Bezoek dan zeker onze toonzaal in Ninove, met een ruime keuze aan baden, douches en vele andere badkamerproducten. Onze gespecialiseerde adviseurs geven u graag meer uitleg over de mogelijkheden van een bad/douchecombinatie op maat van úw badkamer.

Hoe snel ben je in onze winkel